CAMPIONATUL UNIVERSITAR DE FOTBAL / Generatia de Aur in Sala Polivalenta

Turneul  final al Campionatului National Universitar de Fotbal a continuat la Sala Polivalenta din Iasi cu partidele preliminariilor din cele doua grupe, partide caracterizate prin derzenia cu care s-a jucat în teren pentru calificarea în semifinalele competitiei.

Campionatul universitar de fotbal - turneu final iasi 2

In prima partida a zilei, Universitatea Lucian Blaga Sibiu a administrat campioanei „en titre” Universitatea Al.I.Cuza Iasi o înfrangere la un scor neasteptat: 5 la 1. Intr-o partida caracterizata de un nivel tehnic deosebit Politehnica Bucuresti a terminat la egalitate 3 la 3 cu Universitatea Aurel Vlaicu Arad în vreme ce Universitatea Al. I. Cuza Iasi s-a trezit din înfrangerea cu Sibiul si a învins Academia Tehnica Militara cu un categoric 7 la 1. Universitatea Transilvania Brasov a învins cu 7 la 2 echipa studentilor din Universitatea Aurel Vlaicu Arad, scotandu-i din lupta ptr semifinale. Univ Lucian Blaga Sibiu si-a asigurat calificarea în semifinale învingand dupa un joc spectaculos cu 5 la 3 Universitatea de Vest Timisoara.

Prezent la partidele desfasurate antrenorul echipei CSMS Iasi, Ionut Popa, s-a aratat încantat de nivelul tehnic lal jucatorilor si în mod deosebit de prestatia excelenta a portarilor. Profesorul a mai apreciat faptul ca  ideea organizarii unui Campionat National Universitar este de bun augur si poate fi luata în serios ca o buna baza de selectie pentru jucatorii de fotbal din campionatele ligilor 3,2 si 1.

Astazi, 24 mai 2012, la Sala Polivalenta Iasi se desfasoara semifinalele si finalele Campionatului National Universitar de Fotbal. La ora 19:00 se va disputa meciul demonstrativ dintre nationalii Romaniei din Generatia de Aur si fostele glorii ale Politehnicii Iasi.

Mai jos aveti programul:
12:00-13:00 Semifinala 1 Universitate Lucian Blaga Sibiu vs Politehnica Bucuresti
13:30:14:30 Semifinala 2 USAMV Iasi vs Universitatea Al. I. Cuza Iasi
16:00-17:00 Finala mica
17:30-18:30 Finala mare
19:00 Meci demonstrativ
20:30 Premiere

De la ora 19:00 se va disputa partida dintre invitatii de onoare ai competitiei: Romania cu fostele glorii ale Politehnicii Iasi. La ora 20.30 va avea loc festivitatea de premiere a celei de-a doua editii a turneului final al Campionatului National Universitar de Fotbal organizat de Asociatia Student Sport.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: