Campionatul National de Drift

La Iasi se va organiza prima etapa din Campionatul National de Drift. Evenimentul se va desfasura in parcarea Era Shopping Park, in perioada 19-20 martie, ora 10, fiind organizat de clubul sportiv “Old School Motorsport“ Iasi, in colaborare cu “Federatia Romana de Drift“.

Sambata, 19 martie, vor fi demonstratii de drift (n.r., derapaje controlate) pana seara la ora 18.

“Duminica va fi etapa propriu-zisa, unde cei mai buni piloti se vor intrece intai la punctajul obtinut prin trei runde de calificare, iar mai apoi, din toti pilotii participanti vor ramane doar primii 16, in ordinea clasamentului. Acestia din urma se vor lupta doi cate doi, prin eliminare, ajungandu-se dupa 5 runde la un singur pilot care va fi ocupantul primului loc. Spectacolul va fi oferit atat de pilotii romani din campionatul national, cat si de piloti veniti din campionatul european“, a declarat Radu Veliscu, membru fondator al clubului sportiv “Old School Motorsport“ Iasi.

Organizatorii au specificat ca pretul unui bilet nu va fi mai mare de 10 lei. De asemenea, doritorii se vor putea inscrie la Taxi Drift, unde vor putea experimenta, o runda, trairile unui pilot de drift.

Autor: Cristian ALBU, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: