Campionatul National de Dans Sportiv 2017 la Iasi – “Carpathian”

 

În cea mai emoționantă săptămână a anului 2017, între 03 și 05 martie, Sala Polivalentă din Iași va îmbrăca straie de sărbătoare și va aduce în prim plan cele mai frumoase cupluri de dansatori ale țării, pe care le va expune sub ochiul vigilent al celor mai buni arbitri din lume.

Dupa un an 2016 cu rezultate exceptionale, nu mai putin de trei titluri de campioni mondiali, dansatorii sportivi romani sunt la cateva zile de primul examen major intern al anului: Campionatul National de Dans Sportiv pe Sectiuni 2017 “Carpathian” , care se va disputa la sfarsitul acestei saptamani la Sala Polivalenta din Iasi.

In organizarea clubului bucurestean Pro Swing, in colaborare cu cluburile de dans sportiv iesene Dance Energy, Imperial si Reflex, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, sub patronajul Guvernului Romaniei si a Ministerului Tineretului si Sportului, editia 2017 a Campionatului National de Dans Sportiv 2017 “Carpathian” va cuprinde mai multe etape.

Daca ziua de vineri, 3 martie, va fi dedicata competitiilor ce se adreseaza fetelor solo, sportivilor de la categoriile „debutanti” si „precompetitional” precum si concursurilor pe clase valorice, sambata si duminica (4 si 5 martie) cei mai valorosi dansatori sportivi se vor „lupta” pentru titlurile de „campion national”. Acestia vor concura pe categorii de varsta: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 ani, Seniori I (35-44 ani), Seniori II (45-55 ani) la cele doua sectiuni standard si latino-americane. Totodata divizia „Profesionisti” isi va desemna campionul la sectiunea dansurilor latino-americane.

Campionatul National de Dans Sportiv 2017 va fi jurizat exclusiv de arbitrii straini cu renume din cadrul WDSF (World Dance Sport
Federation). Echipa de arbitrii  va fi formata din unii dintre cei mai titrati specialisti din Anglia, Rusia, Germania, Italia, Polonia, Lituania, Ucraina, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Franta, Norvegia, Cehia , Spania, Macedonia, Olanda si Serbia.

Publicul spectator va avea ocazia sa vada o competie intr-un decor deosebit, plina de culoare si dans de cea mai buna calitate,protogonistii fiind multi sportivi de talie internationala cu rezultate deosebite la nivel mondial.

ACCES: Pret bilet la intrare: vineri-25 lei, sambata si duminica – 50 lei. Bilete VIP – 100 lei. Contact bilete VIP: 0732 276273

INFO

www.facebook.com/Campionat.National.Dans.Sportiv

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: