Campionatul National de Dans Sportiv 2014 si Cupa Nationala Palas

Campionatul National de Dans Sportiv 2014 (CNR) este cea mai importanta competitie de profil organizata de catre Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS) in colaborare cu clubul/cluburile gazda. Aflat la cea de-a 23 editie, Campionatul National de Dans Sportiv se desfasoara in zilele de 28 februarie  1-2 martie 2014 la Iasi sub coordonarea cluburilor: “Reflex“ in calitate de organizator si cluburile “Imperial“ din Iasi, “Olimpic“- Iasi, “Dance Energy“- Iasi, “Katyusa“- Iasi si Danceplanet.ro in calitate de co-organizatori.

Prin intermediul acestei competitii, Iasul reuneste sub cupola Salii Polivalente aproximativ 2000 de sportivi din cele peste 120 de cluburi legitimate in cadrul FRDS (Federatia Romana de Dans Sportiv) (in Iasi sosind cu ocazia acestui eveniment sportivi din orase precum: Bucuresti, Brasov, Timisoara, Galati, Bacau, Suceava, Piatra Neamt, Ploiesti,Pitesti, Constanta, Satu Mare, Baia Mare etc), 30 de arbitri cu experienta vasta atat pe plan national cat si international (20 dintre acestea provenind din 20 de tari diferite din Europa), dar si 20 de oficiali ai Federatiei Romane de Dans Sportiv.

INSCRIERE

Campionatul National de Dans Sportiv va cuprinde o gama variata de competitii, sportivii avand posibilitatea de a se inscrie la cele 7 categorii de varsta (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani si peste 35 ani-categoria Seniori) sau alegand una dintre cele doua sectiuni de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive) si dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step), cei mai buni dintre ei fiind premiati cu diplome, cupe, medalii si cadouri, dar si cu posibilitatea de a reprezenta Romania la Campionatele Mondiale sau la cele Europene.

Vor participa peste 2000 de sportivi / 120 de cluburi membre FRDS, 20 arbitri internationali (din 20 de tari diferite)/10 arbitri romani, 20 de reprezentanti ai FRDS (presedinti, secretari si observatori Federali). Cupa Nationala Palas va avea loc pe data de 28 februarie iar Campionatul National de Dans Sportiv intre 1 martie  si  2 martie 2014 la Sala Polivalenta Iasi.

PROGRAM

Organizatori: Clubul de dans Sportiv “Reflex“ Iasi si Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS). Co-organizatori: Asociatia Club de dans sportiv “Imperial“ Iasi, Clubul de dans sportiv “Olimpic“ Iasi, Asociatia Club Sportiv “Dance Energy“ Iasi, Clubul de dans sportiv Danceplanet.ro, Clubul de dans sportiv “Katiusa“ Iasi.

INFO

Campionatul National de Dans Sportiv Iasi

facebook – Campionatul De Dans Sportiv Iasi

Pe aceeaşi temă:
meci-caritabil

Meci caritabil Profesori vs Studenti la Sala Polivalenta

Afis-Meci-Fotbal---1-Aprili

Campania ARATĂ CĂ IȚI PASĂ continuă și în această săptămână. Miercuri, sunteti invitati la fotbal

Cupa Reflex

Cupa Reflex 2015

tenis-masa

Week-end plin cu tenis de masă la Iaşi

Ultimele articole publicate:
ateliere filit

S-au lansat Atelierele FILIT pentru traducători

premii tvriasi

Noi premii pentru echipele TVR Iaşi

Afis-Sotron-2015

Un Șotron de trei zile la Muzeul Literaturii Române Iași

Pavel-L.-Gavrilyuk

Un recunoscut profesor de la Universitatea din Minnesota (SUA) conferențiază la Iași

Lasa un comentariu