Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi Juniori şi Junioare 2015

culturism-cadeti-2015

Sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 aprilie 2015, toţi pasionaţii de sport sunt invitaţi la o competiţie cu muşchi încordaţi la maximum şi multă energie. Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi Juniori şi Junioare se desfăşoară în Atriumul Palas Mall şi reuneşte peste 200 de sportivi, reprezentanţi ai peste 50 de cluburi din ţară.

Participanţi cu vârste între 7 şi 23 de ani se vor întrece la şapte secţiuni de concurs: bodybuilding clasic, body fitness, culturism, fitness, men physique, women physique şi bikini fitness.

Sâmbătă, programul competiţiei începe de la ora 16.00, atunci când Corul Palatului Copiilor din Iaşi va interpreta imnul naţional, iar duminică, participanţii se vor întrece de la ora 10.00. Miza concurenţilor este una semnificativă, în urma acestui campionat fiind selectaţi membrii loturilor sportive care vor reprezenta România în competiţiile europene şi mondiale.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Municipal Iaşi, în colaborare cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Palas Mall.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi Juniori şi Junioare 2015”

  1. timis camataru says:

    Salut,as vrea sa particip la body building classic,la vârsta de 17 ani,unde m-as putea inscrie?

Scrie un comentariu: