Campionatul National de Culturism si Fitness, Iasi, 22-24 aprilie

afis-campionat culturism

Iaşul, orasul celor 7 coline, pentru a 4 oara consecutiv este capitala fitness-ului si culturismului din Romania, denumire pe care si a dobandit-o pe merit dupa editiile din anii precedenti organizate intr-o maniera si la un standard international.

Va invitam in data de 23 aprilie, incepand cu ora 16:00, in sala Atrium Palas Mall si 24 aprilie, incepand cu orele 10:00 la Marea Finala a Campionatului National de Cadeti si Juniori (categorii de la 7 ani la 23 ani inclusiv) de Fitness, Culturism, Bodyfitness, B.B. Clasic, Bikini Fitness, Men & Women Physique, toate vor putea fi urmarite pe 24 de categorii (varsta/greutate/inaltime) si 5 Open-uri, unde se vor desemna campionii Romaniei pe anul 2016.

Evenimentul va fi transmis in direct de sponsorul principal al evenimentului: Pronutrition

Aceasta organizare de anvergura apartine Clubului Sportiv Municipal Iasi , firmei Pronutrition, Directiei Judetene de Sport si Tineret Iasi, Federatiei Romane de Culturism si Fitness si Ministerului Tineretului si Sportului.

Premierile vor fi facute in sistem international: locurile 1-6 pe toate categoriile, medalii, cupe, diplome, suplimente nutritive oferite de firma Pronutrition, treninguri pentru campioni, tricouri inscriptionate cu evenimentul pentru toti sportivii inscrisi in competitie si alte premii surpriza.

Sufletul organizarii acestei noi editii este ca de obicei antrenor emerit si arbitru international, d-na Purice Russ Felicia.

In aceasta mare finala de Campionat National, Iasul va fi reprezentat de 9 sportivi, 5 fete, 4 baieti pe sectiunile Fitness, Bikini fitness, Men Physique, Women Physique, Culturism si B.B. Clasic, toti legitimati la Clubul Sportiv Municipal Iasi.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: