Campionatul mondial de fotbal este sărbătorit la Palas cu premii pentru suporteri

palas-iasi-campionatul-mondial-de-premii-afis-2014

Iubitorii „sportului rege” pot viziona meciurile Campionatului Mondial de Fotbal în Food Court-ul Palas Mall sau pe terasă, în timp ce iau masa sau îşi petrec timpul liber alături de prieteni. În plus, pe toată perioada competiţiei sportive se vor acorda mii de premii, pentru ca microbiştii să se bucure de cel mai important eveniment din fotbal.

Până pe 13 iulie 2014, partidele disputate în Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia vor fi vizionate pe cel mai mare ecran din Iaşi, în Food Court-ul Palas, de la ora 19.00, şi pe televizoare ultra HD, de mari dimensiuni, amplasate pe terasă, de la ora 22.00 sau 23.00. Săptămânal, în Food Court-ul Palas va fi afişat programul competiţiei şi al difuzărilor.

Pentru a le răsplăti pasiunea pentru cumpărături şi pentru fotbal, Palas Mall îi premiază pe clienţii microbişti. În fiecare seară, în intervalul orar 19.00 – 21.00, echipa mobilă de suporteri va oferi celor veniţi să vadă meciul, aleatoriu, taloane răzuibile prin care vor fi premiaţi cu băuturi răcoritoare, fresh-uri, mingi Nike şi alte cadouri.

Competiţia pentru pasionaţii de sport continuă şi în Atriumul Palas Mall. Zilnic, în intervalul orar 17.00 – 19.00, clienţii care fac cumpărături din magazinele lor preferate îşi pot încerca norocul şutând la poartă. În funcţie de performanţa lor, aceştia vor fi răsplătiţi cu abonamente all inclusive pentru o zi la Hill Center, vouchere de cumpărături Nike, băuturi răcoritoare sau fresh-uri.

Palas Mall, deschis la distracţie!

PROGRAM

palas-iasi-campionatul-mondial-de-premii-afis-meciuri-12-15-iunie-2014

INFO

www.palasmall.ro
www.palasiasi.ro
facebook.com/palasiasi
pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: