Campionatul European de Gimnastica Ritmica, 31 mai-2 iunie

În perioada 31 mai – 2 iunie 2013 va fi organizat la Wiener Stadthalle cel de-al 29-lea Campionat European de gimnastică ritmică. Campionatul este primul eveniment de profil după Olimpiada desfăşurată la Londra în 2012 şi este organizat sub coordonarea Uniunii Europene de Gimnastică.

Vor concura delegaţii din 34 de state. România este reprezentată de Alexandra Piscupescu, campioana naţională (Clubul Sportiv Olimpia Bucureşti) , Diana Văleanu (CSS Reşiţa) şi ansamblul de  junioare de la clubul LPS Bistriţa.

CE-gimnastica-ritmica

TVR 2, TVR HD si portalul video al Televiziunii Române – TVR plus vor transmite Campionatul European de Gimnastica Ritmica, ce se desfasoara în acest final de saptamâna la Viena.

PROGRAM

  • Vineri, 31 mai – Concurs individual: cerc si minge (transmisiune directa de la ora 21.00 si înregistrare de la ora 23.10)
  • Sâmbata, 1 iunie – Concurs individual: maciuci si panglica (transmisiune directa de la ora 20.30 si înregistrare de la ora 23.00)
  • Duminica, 2 iunie – Finale: cerc si minge (transmisiune directa de la ora 16.00)
  • Duminica, 2 iunie – Finale: maciuci si panglica (transmisiune directa de la ora 17.05)

Delegatia României este compusa din campioana nationala Alexandra Piscupescu (Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti), Diana Valeanu (CSS Resita) si ansamblul de  junioare de la clubul LPS Bistrita.

Cel mai de succes ingredient este munca, dupa parerea mea. De-a lungul anilor am muncit foarte mult alaturi de Irina Deleanu (n.r. Presedintele Federatiei Române de Gimnastica Ritmica) si de doamna Maria Gârba, antrenoarea mea înca de când eram mica”, a declarat Alexandra Piscupescu luni, în studioul „Orei de stiri” (TVR 2).

Alexandra Piscupescu a câstigat trei medalii la etapa de Cupa Mondiala de Gimnastica Ritmica desfasurata la Bucuresti în luna aprilie a acestui an, unde a fost acompaniata live, în premiera, de tenorul Bogdan Mihai, în timpul exercitiului la panglica.

INFO

www.rg-em2013.com/en/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: