Campionat de sah regional, vineri, la Iulius Mall Iasi

Pasionat de sportul minții? Indiferent de vârstă și de nivelul pregătirii, șahiștii din întreaga regiune sunt așteptați vineri, 26 octombrie 2018, la Iulius Mall Iași, pentru a participa la o competiție de mutări inteligente.

Trofeul „Dorul Bucovinei” este un eveniment organizat de Asociația Județeană de Șah Iași, în parteneriat cu Iulius Mall Iași și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Iași, pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire.

Vineri, la etajul 1 al Iulius Mall, în zona magazinului Sophia, de la ora 16.00, peste 100 de pasionați de tactica mutărilor pe tabla alb – negru vor concura în competiția de șah. Participanții au vârste între 6 și 80 de ani, fiind jucători amatori sau legitimați la cluburile de șah din toată regiunea Moldovei și chiar de dincolo de Prut.

Competiția se va desfășura în partide rapide, pe categorii de vârstă și performanță. Cei mai iscusiți jucători vor cuceri titlul mult râvnit și vor fi răsplătiți pentru spiritul lor competitiv cu premii, cupe, trofee, vouchere, diplome și multe alte surprize.

Acesta este cel de-al doilea eveniment dedicat iubitorilor de șah din această toamnă, găzduit la Iulius Mall Iași.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

100 de copii participă, în week-end, la o competiţie de şah, la Iulius Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Folk de colectie cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu | Amfiteatrul Palas

” Take, Ianke şi Cadîr” | Amfiteatrul Palas

Stand up Show COSTEL | Amfiteatrul Palas

Roadkillsoda revine la Iasi | RocknRolla

Scrie un comentariu: