Campionat de sah… la FiX

campionat sah-fix

Ești așteptat Sâmbătă, 7 NOIEMBRIE 2015, de la ora 11:00 la un CAMPIONAT DE ȘAH ! Dacă vii cu o tablă de șah … primești din partea FiX-ului un ceai! Dacă vii cu un prieten … îți sporești șansele de a te alege FiX cu premii surpriză !

Activitatea se va desfășura în următorul fel: Dacă o mutare va dura mai mult de 5 minute vom fi nevoiți să te declarăm învins. În funcție de numărul de participanți se vor forma 2 sau mai multe grupe în care se vor juca câte 3 meciuri. Din fiecare grupă vor ieși un număr egal de jucători, ca la final să avem 8. Cei 8 tot prin tragere la sorți vor fi puși să joace până în semifinală și finală.

Și da, indiferent dacă ești în grupe sau ai ajuns în finală mutarea se face la 5 minute.

Se va acorda un singur premiu, celui mai bun – “evident” (Thanks Captain Obvious) care va consta într-o Diplomă (nu orice fel de diplomă, una sub brevet marca FiX) și Banii strânși în urma *Check in-ului (chiar bani reali, nu încercăm să vă păcălim cu bonuri valorice).

INSCRIERE

Sunteți rugați să veniți începând cu orele 11:00 pentru o mai bună organizare în ceea ce privește formarea grupelor și pregătirile necesare în vederea începerii competiției la orele 12:00. FiX! La 11:30 va avea loc tragerea la sorți. Cine nu ajunge la timp pierde înscrierea. Înscrieri: 0751.528.560.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: