Campionat de sah la Cafeneaua FiX #5

De această dată veti fi surprinsi cu un campionat de BLITZ. Sâmbătă și duminică, respectiv 18 și 19 februarie, începând cu ora 13, la Cafeneaua FiX se vor da bătălii grele. Regii și reginele nu vor mai fi personaje din poveste, ci pioni adevărați implicați în lupte crâncene de strategii.

Rundele vor funcționa după sistemul Berger ( sistem elvețian).

Partida de șah va dura 10 de minute, câte 5 minute de fiecare jucator. Partida va fi declarată câștigătoare în următoarele condiții:

  • Dacă unuia dintre jucători i se termină timpul alocat;
  • In condițiile de ȘAH MAT.

Între partide vor fi 5 minute pauză. Rundele si clasamentul vor fi sistematizate intr-un program special conceput pentru #sahlaFIX . Participanții sunt rugați să vină însoțiți cu tabla, piesele de joc si daca e posibil un ceas de joc. Este desemnat un Arbitru din partea echipei FiX.

INSCRIERE

Înscrierile se vor desfășura în perioada 6 februarie (începând cu ora 17) – 18 februarie (de la ora 12:00). Va fi o grupă generală, fără categorii de vârstă. Fee-ul de participare este de 10 de lei. Acesta se va achita odată cu înscrierea la Cafenea FiX. -> detalii se pot cere si la bar. Fee-ul se va cumula și distribui pentru Premiul I, II și III.

INFO

Cafeneaua FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: