Campania umanitara “Sa oprim timpul de Craciun!”

Compania de training Crilia, impreuna cu Asociatia Training People din Iasi si Moldova Mall, organizeaza, in perioada 4 – 11 decembrie 2011, o campanie umanitara intitulata “Sa oprim timpul de Craciun!” ce promoveaza importanta culturii in viata tinerilor.

Campania va debuta cu un targ de obiecte handmade, la Modova Mall, ce se va derula in perioada 04 – 09 decembrie 2011. Produsele care urmeaza a fi vandute in cadrul targului au fost donate de catre specialisti din intreaga tara ce realizeaza obiecte handmade sau au fost create de catre membrii echipei organizatoare a campaniei “Sa oprim timpul de Craciun!”.

Evenimentul principal va avea loc in ziua de 11 decembrie, cand echipa Crilia impreuna cu reprezentantii principalilor parteneri ai campaniei vor insoti aproximativ 20 de copii de la centrul de minori din Copou, la piesa de teatru “Ochelarii lui Mos Craciun” de la Teatrul “Luceafarul” Iasi. Dupa ce vor savura portia de cultura, ziua va continua la Centrul de Primire Minori in Regim de Urgenta, unde se va impodobi bradul, se vor canta colinde si se vor deschide cadouri.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: