Campanie națională: ”O carte pentru un frate”

o-carte-pentru-un-frate-afi

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 împreună cu parteneri din întreaga țara lansează astăzi campania „O carte pentru un frate”, destinată celor 100.000 de basarabeni care vor vizita România în intervalul iunie – final de septembrie.

Pentru a acoperi nevoile tuturor celor 100.000 de persoane de peste Prut care vin în Țară este necesară deschiderea câte unui punct de colectare a cărților la 20.000 de locuitori.  Până în prezent, centre de acest tip au fost înființate în București, Constanța, Bârlad, Iași,  Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara și în alte orașe care apar pe site-ul www.cartepentrubasarabia.ro.

Dorim ca prin intermediul acestei campanii să oferim, alături de cele mai mari nume de poeți și prozatori clasici români, și toată dragostea pe care o avem pentru basarabeni. Facem un apel către toți românii din Țară: să doneze autori clasici sau să deschidă puncte de colectare a cărților în localitățile lor. Lansăm acest proiect într-o zi de doliu pentru neamul românesc, cu speranța că împreună vom șterge consecințele dramatice ale ocupației sovietice și vom construi un viitor comun, stabil și prosper”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Cei care vor să doneze cărți sau să înființeze centre de colectare o pot face contactându-l pe pe responsabilul de campanie, Alexandru Ispas, la numărul de telefon: 0722 278 211.

INFO

Platforma Unionistă Acțiunea 2012

www.cartepentrubasarabia.ro

actiunea2012.ro

PE ACEEASI TEMA:

Cucerim înălțimi, aprindem speranțe pentru Alexandra

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Expoziția de jucărie” | Palatul Culturii

Expoziție de Gravură Contemporană Greacă

Expoziția „Underground Iași – Istorii redescoperite”

Ateliere de lectură la Palat: „Enescu și hora razelor de soare”

Scrie un comentariu: