Campanie națională: ”O carte pentru un frate”

o-carte-pentru-un-frate-afi

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 împreună cu parteneri din întreaga țara lansează astăzi campania „O carte pentru un frate”, destinată celor 100.000 de basarabeni care vor vizita România în intervalul iunie – final de septembrie.

Pentru a acoperi nevoile tuturor celor 100.000 de persoane de peste Prut care vin în Țară este necesară deschiderea câte unui punct de colectare a cărților la 20.000 de locuitori.  Până în prezent, centre de acest tip au fost înființate în București, Constanța, Bârlad, Iași,  Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara și în alte orașe care apar pe site-ul www.cartepentrubasarabia.ro.

Dorim ca prin intermediul acestei campanii să oferim, alături de cele mai mari nume de poeți și prozatori clasici români, și toată dragostea pe care o avem pentru basarabeni. Facem un apel către toți românii din Țară: să doneze autori clasici sau să deschidă puncte de colectare a cărților în localitățile lor. Lansăm acest proiect într-o zi de doliu pentru neamul românesc, cu speranța că împreună vom șterge consecințele dramatice ale ocupației sovietice și vom construi un viitor comun, stabil și prosper”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Cei care vor să doneze cărți sau să înființeze centre de colectare o pot face contactându-l pe pe responsabilul de campanie, Alexandru Ispas, la numărul de telefon: 0722 278 211.

INFO

Platforma Unionistă Acțiunea 2012

www.cartepentrubasarabia.ro

actiunea2012.ro

PE ACEEASI TEMA:

Marș pentru Aer Curat – un eveniment organizat simultan în patru mari orașe din țară

Blind Date With a Book #4

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

MagicaAventura | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Povești de groază de spus pe întuneric – Scary Stories to Tell in the Dark

Scrie un comentariu: