Campanie estivala la Iulius Mall, cu premii tentante

Iulius-Mall

„Vara trece, amintirile rămân!”. Acesta este laitmotivul campaniei estivale de la IULIUS MALL IAŞI, locul unde clienţii sunt invitaţi să completeze sesiunile de cumpărături cu premii tentante. Un sejur all inclusive în Creta, 10 excursii în doi la munte, 6 camere foto – video GoPro Hero 4 şi alte 1.700 de cadouri sunt surprizele pregătite de IULIUS MALL IAŞI, în această vară.

Vacanţa mare a sosit, iar concediul se apropie cu paşi repezi. Tocmai de aceea, IULIUS MALL vine în întâmpinarea clienţilor doritori de soare şi mare cu peste 1.700 de premii în ton cu vremea frumoasă de afară. În perioada 26 iunie – 12 iulie 2015, toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei sunt înscrişi automat la tombola verii, iar periplul prin magazinele preferate poate continua într-o destinaţie mult visată de relaxare.

Astfel, zilnic, în perioada 29 iunie – 10 iulie, IULIUS MALL va desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unui sejur în doi la munte, la o pensiune de patru stele din Gura Humorului. Şi pentru că amintirile din vacanţă sunt de nepreţuit, iar experienţele trăite trebuie surprinse în imagini, în fiecare sâmbătă şi duminică, un client harnic va primi în dar o cameră GoPro Hero 4. Surprizele în destinaţii de vis nu se termină aici. Cei care au făcut cumpărături la mall şi s-au înscris la tombolă au şansa ca, pe 12 iulie, să câştige marele premiu: un sejur all inclusive în insula Creta.

Pe toată perioada de desfăşurare a campaniei, IULIUS MALL va acorda alte 1.700 de premii garantate, deosebit de utile în zilele de vară. Astfel, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile vor primi în dar: vouchere de cumpărături, invitaţii la piscină, vouchere la fitness, produse cosmetice, genţi sau mingi de plajă, palete de badminton şi băuturi răcoritoare.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

”It’s the season to be bunny”, la Iulius Mall Iasi: o vacanta in Olanda si peste 3000 de alte premii

Marș pentru Aer Curat – un eveniment organizat simultan în patru mari orașe din țară

Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

MagicaAventura | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Povești de groază de spus pe întuneric – Scary Stories to Tell in the Dark

Scrie un comentariu: