Campanie de informare – “Gala Premiilor in Educatie”

Trei studente de la Facultatea de Drept, din cadrul Universitatii Al. I. Cuza, se numara printre finalistii competitiei AGIL, competitie organizata de catre Fundatia Dinu Patriciu. Reunite sub echipa Youth (en)force, fetele realizeaza o campanie de informare despre cea de-a treia editie a “Galei Premiilor in Educatie”.

“Gala Premiilor in Educatie” urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania. Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei. In concurs se pot inscrie persoane fizice (elevi, studenti, educatori, invatatori, profesori preuniversitari si universitari, cercetatori, bibliotecari), organizatii neguvernamentale si institutii de invatamant de stat sau private.

“Consideram demersul nostru viabil intrucat  este foarte important ca valorile ce ne inconjoara sa stie ca sunt apreciate, ca performanta este incurajata si ca meritele le sunt recunoscute si rasplatite!” (Ana-Maria Nica, bursiera a Fundatiei Dinu Patricu si coordonator al echipei Youth (en)force ).

Detalii despre desfasurarea Galei se pot obtine accesand site-ul www.premiileineductie.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: