Campanie de donare de sange: Daca nu stii, nu-ti pasa. Dar acum stii!

afis betanhy

Afisul campaniei

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany lanseaza in al doilea an consecutiv campania Daca nu stii, nu-ti pasa. Dar acum stii! prin care doreste sa traga un semnal de alarma asupra lipsei de sange cu care se confrunta zilnic Centrul de Transfuzii Sangvine Iasi si sa determine populatia sa ia atitudine in aceasta privinta.

In perioada 15 noiembrie – 15 decembrie voluntarii Fundatiei Bethany vor duce mesajul campaniei in randul populatiei iesene pornind de la familiile lor, rude, prieteni, colegi, pana la publicul larg si vor incerca sa convinga cat mai multe persoane sa doneze sange. Mai mult decat atat, propunem celor care vor accepta sa doneze sange sa completeze gestul nobil prin transformarea acelor tichete de masa pe care le primeste orice donator in cadouri de Craciun pentru copiii defavorizati din mediul rural. Ne dorim sa le oferim, cu ajutorul donatorilor si voluntarilor nostri o bucurie de Craciun. Cei care vor da startul campaniei vor fi angajatii si voluntarii Fundatiei Bethany care vor merge marti, 15 noiembrie, la Centrul de Transfuzii unde vor dona sange, si de asemenea vor lasa tichetele de masa in urna special amenajata ce va ramane la Centrul de Transfuzii pe toata perioada campaniei.

Vino in perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, intre orele 7.30-13.30 la Centrul de Trasfuzii Sanguine Iasi si DONEAZA! Fapta ta poate salva vieti!

“Rezultatele frumoase din anul precedent ne-au incurajat sa demaram si in aceasta toamna campania Daca nu stii, nu-ti pasa. Dar acum stii!, nutrind speranta de a institui o adevarata traditie in desfasurarea acesteia an de an in orasul nostru. Anul trecut, un aport covarsitor, indispensabil l-au adus voluntarii Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany, fara de care initiativa noastra nu s-ar fi concretizat. In urma efortului lor, numarul donatorilor la Centrul de Transfuzii a crescut simtitor, medicii de declarand ca media zilnica pe perioada campaniei a fost de aproximativ 80 de donatori, fata de 60 donatori in afara campaniei. Neputand ignora toate acestea, ne-am propus sa obtinem si anul acesta, rezultate mai frumoase sau, cel putin la fel de frumoase precum cele de anul trecut. Va invitam, prin urmare, nu doar sa luati la cunostinta mesajul campaniei Daca nu stii, nu-ti pasa. Dar acum stii!, ci si sa va alaturati noua in promovarea acestuia in comunitatea ieseana.” a declarat doamna Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

In editia din 2010 a campaniei, peste 300 de persoane au raspuns pozitiv si au donat fie tichetele, fie bani pentru copiii din rural. In final, suma stransa a fost de 4121 de lei, bani din care s-au cumparat cadouri pentru 120 de copii din 6 comunitati rurale: Tomesti, Popricani, Holboca, Scobinti, Ciurea si Vladeni.

Campania Daca nu stii nu-ti pasa. Dar acum stii! se desfasoara in parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sangvine Iasi.

Pentru mai multe informatii:

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany

Adresa: Str. Varianta Uzinei, nr 1, cod 700013
Telefon: 0232/27.98.56
Telefon/Fax: 0232/27.85.35

Georgiana Vieru
Coordonator PR şi Fundraising
georgiana.vieru@bethany.ro

Poti urmari desfasurarea campanei si pe contul de Facebook al Fundatiei Bethany

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Campanie de donare de sange: Daca nu stii, nu-ti pasa. Dar acum stii!”

 1. Danutz says:

  Unde? Uitarati sa ziceti!
  De unde sa ia omul mai multe informatii despre aceasta campanie?

  Articol incomplet! Informatie suntata!

  1. catalin says:

   Am uitat, e drept si ne cerem scuze pentru asta. Acum sint toate informatiile necesare, inclusiv afisul campaniei. Va multumim pentru ca ne-ati atras atentia si promitem sa nu mai facem!

Scrie un comentariu: