Campanie de crownfunding pentru ”Magia baloanelor”

Primul festival al baloanelor cu aer cald din regiunea Moldovei ‘Magia Baloanelor’ va avea loc in perioada 6-8 mai 2016 in satul Razboieni, comuna Ion Neculce din judetul Iasi.

La primul spectacol de baloane cu aer cald din Moldova sunt asteptati peste 2000 de vizitatori.  Acestia se pot implica pentru a face o diferenta in organizarea festivalului prin intermediul campaniei de crowdfunding lansata pe  www.wearehere.ro/p/magia-baloanelor.

Festivalul este un eveniment adresat comunitatii iesene, avand un caracter unic si neconventional, atractiv din punct de vedere turistic.  ‘Magia Baloanelor’ aduce pentru prima dată în zona  Moldovei un spectacol de culoare al baloanelor cu aer cald și promovează zborul cu balonul, atât în văzduh, cât și ancorat.

Vor fi invitate intre 7 si 9 baloane din Romania, Ungaria si Moldova. Lansarile in masa ale acestora vor avea loc de doua ori pe zi, la 7 am si la 6.30 pm (in functie de vreme).  In plus, se vor organiza dupa –amiaza sesiuni de zbor captiv. Programul acestora se va anunta ulterior. Pentru zborul liber nu mai sunt locuri disponibile, iar pentru cel captiv nu se fac rezervari in avans.

Pe langa admirarea spectacolului oferit de baloane, programul e completat cu diverse activitati atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: tobogane gonflabile, tir cu arcul, tenis de masa etc.

INFO

www.facebook.com/magiabaloanelor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: