Campanie de colectare a hârtiei organizată de Societatea Studenților Mediciniști Iași și Brave Art/ 12-13 iunie

Campanie de colectare a hârtiei organizată de Societatea Studenților Mediciniști Iași/ afis iasi

BraveArt, prima inițiativă de antreprenoriat social a tinerilor sub 20 de ani din România, organizează vineri și sâmbătă, 12-13 iulie, cea mai importantă ediție Marea Reciclare. Acest eveniment își propune colectarea a 5 tone de maculatură din 2 puncte, Piața Unirii, respectiv esplanada UMF.

Sunt invitate să participe cu maculatură persoanele juridice, dar mai ales cele fizice, dat fiind faptul că la ultimele ediții acestea s-au arătat dornice de implicare. Activitatea se va realiza începând cu orele 11.00, până la 18.00, respectiv 19.00 pe esplanada Universității de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” și în Piața Unirii.

Evenimentul relevă așadar necesitatea comunităţii din care facem parte de a se apropia de mediul înconjurător, înţelegând totodată faptul că reciclarea constituie o modalitate benefică pentru consumatori de optimizare și eficientizare a vieții.

Ideea îndrăzneață nu este decât una dintre multitudinea celor oferite de Braveart, desfășurate sub egida Fundației Comunitare Iași. Scopul proiectului este de a încuraja comunitatea cu privire la potențialul unui stil de viață responsabil față de mediu. Un alt obiectiv este de a promova tinerii pictori ieșeni prin workshopuri tematice și vânzări de carnețele din hârtie reciclată pictate chiar de către aceștia. Fondurile strânse în urma acestor activităţi de colectare și vânzare a aproximativ 1000 de carnețele sunt direcţionate către programul educaţional YouthBank.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu şi Societatea Studenților Mediciniști Iași.

INFO

www.facebook.com/events/169264349920262

www.facebook.com/ssm.iasi

www.facebook.com/pages/Societatea-Studentilor-Medicinisti-Iasi

www.facebook.com/BraveArtRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: