Campanie Adenium din dragoste de cărți

adenium-din-dragoste-de-carte-afisAdenium deschide lumea dragostei din cărți, iar îndemnul Îndrăgostește-te de literatură! scoate din raft cărți și autori care prin operele lor ne fac să visăm sau să râdem, ne frâng inima sau ne inspiră – oricare ar fi motivul. Cu alte cuvinte, scrierile semnate de Alexandru Petria, Vladimir Drăghia, Doina Popescu, Giorgio Baffo sau Mircea Gheorghe nu ne lasă indiferenți atunci când e vorba de dragoste.

Lumea plină de dragoste (sub toate fațetele ei) a Inimii de Broscuță, de asemenea își deschide larg porțile către cititorii de toate vârstele, oferindu-le o reducere specială de 40% pentru toată gama de cărți ale colecției (cărți de colorat, benzi desenate sau povești și povestiri).

Începând cu 13 februarie și până pe 25 februarie, Adenium vă oferă cu dragoste, exclusiv pe site-ul www.adenium.ro, reduceri de 40% la următoarele titluri (http://www.adenium.ro/#promotie) :

„O inimă de Broscuță”, de Gheorghe Vîrtosu. Povești din inimă, pentru toate vârstele

Campania de reduceri din perioada 13-25 februarie 2015, inițiată de Adenium, cu dragoste, vizează colecția cu același titlu, care numără până în prezent zece volume deja publicate, două tomuri de benzi desenate și cărți de colorat. Calitatea grafică a cărților este excepțională, volumele fiind tipărite în Italia.

Povestea colecției „O inimă de Broscuță” a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Odată ca niciodată, autorul și-a dorit să le deschidă copiilor ușa fermecată spre tainele lumii, să le ofere părinților și bunicilor bucuria de a le citi copiilor și nepoților povești cu adevărat minunate, care să-i facă să viseze frumos și să prindă curajul de a-și îndeplini aceste visuri.

Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi.

Adenium vă așteaptă cu dragoste, în Lumea Inimii de Broscuță!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , , ,

Scrie un comentariu: