Campania ”Vreau sa zambesc de sarbatori!”

Asociatia Studentilor Jurnalisti din Iasi demareaza a III-a editie a campaniei cu scop caritabil Vreau sa zambesc de sarbatori. Pentru strangerea de fonduri am apelat la organizarea unui eveniment la care studentii din Iasi pot participa, se pot distra si pot contribui la scopul propus de noi. MISS LITERE 2011 este genericul evenimentului, unde cele mai frumoase fete de la Facultatea de LITERE a Universitatii Al.I.Cuza vor concura pentru coronita. La eveniment vor participa si tineri artisti ai Iasului, printre invitati fiind si Maria Paulet, castigatoarea trofeului Iasi Music Star 2010.

Catalin Morosanu este invitatul special al evenimentului, care va fi si in juriu pentru a alege titlurile castigatoarelor.

MISS LITERE 2011 va avea loc joi, 15 decembrie in Club Motor din campusul Tudor Vladimirescu de la ora 20.00. Astfel, putem spune ca fetele de la Cuza se vor muta pentru o seara in Tudor, campusul cu cei mai multi baieti. Pretul unui bilet este de 5 lei, iar cu banii stransi vom cumpara hainute, jucarii si papucei pentru copiii internati la Sectia de Oncologie de la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: