Campania vALLuntar este finalistă la Gala Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR

Campania vALLuntar este finalistă la Gala Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR/ Afis IasiCampania vALLuntar este finalistă la Gala Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR, secţiunea “Cea mai bună campanie de Marketing/PR/CSR”

Campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”, ediţia I, iniţiată de Grupul Editorial ALL în februarie 2012 se numără printre finalistele Galei Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR, secţiunea “Cea mai bună campanie de Marketing/PR/CSR”.

Campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” încurajează lectura şi voluntariatul. Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia bloggerilor cărţi la alegere de pe site-ul www.all.ro. Bloggerii au citit şi au scris recenzii la cărţile ALL pe blogul personal. Fiecare recenzie a valorat 15 minute de voluntariat iar fiecare referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, a adăugat încă 3 minute de lucru.

În prima ediţie vALLuntar s-au implicat 150 de bloggeri, au fost citite 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

Campania vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” a devenit o campanie cu tradiţie a Grupului Editorial ALL. În cadrul ediţiei a II-a, bloggerii au citit şi plantat copaci. 632 de copaci, puşi la dispoziţie de Romsilva, au fost plantaţi urmare a celor 522 de  recenzii şi 10.607 de comentarii publicate pe blogurile participanţilor la campanie, în perioada 24 februarie – 23 martie 2013.

Anunțarea cîștigătorilor va avea loc  joi, 25 aprilie, în Aula Bibliotecii Naționale a României.

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: