Campania vALLuntar 2013: inscrieri pina la 14 februarie

vALLuntar 2013

Grupul Editorial ALL lanseaza editia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse” prin care incurajeaza lectura si voluntariatul. Campania este sprijinita de ROMSILVA. Anul acesta, fiecare blogger participant la campanie va primi un copac pentru un numar de 15 comentarii la recenzia publicata pe blogul lui la o carte ALL.

In perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispozitia fiecarui blogger câte doua carti la alegere de pe www.all.ro. El trebuie sa le citeasca si sa isi scrie parerea despre carti pe blogul personal.

Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta un copac intr-un loc ales de ROMSILVA.

Suntem foarte entuziasmati in legatura cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima editie, cât si pentru componenta noua pe care am adaugat-o anul acesta. Credem ca este responsabilitatea noastra ca editura sa plantam copaci si acesta a fost motivul pentru care am decis ca la a doua editie obiectul voluntariatului sa fie plantarea de copaci. Va asteptam si va invitam la citit, la plantat, la promovat lectura si voluntariatul in numar cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienta de opt ani ca fundraiser.

CUM PARTICIPI

  • trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (să scrieţi * corect gramatical* minimum un post pe săptămână) în limba română.
  • să trimiteţi, în perioada 4 – 17 februarie, un e-mail la adresa loredana.modoran@all.ro în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte/cărţi de pe site-ul www.all.ro vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare (adresă completă şi număr de telefon).
  • Fiecare blogger poate cere maximum două cărţi de pe ww.all.ro. Pot intra în campanie şi recenzii la cărţile ALL achiziţionate de blogger.
  • Nu vor fi luate în calcul cererile bloggerilor care s-au înscris în prima ediţie a campaniei vALLuntar şi nu au respectat angajamentele luate, precum şi cererile sosite în afara perioadei 4 – 17 februarie.

Cărţile vor fi expediate prin curier, în limita stocului disponibil, în intervalul 18 – 24 februarie.

Mai multe despre campanie si modalitatea de participare puteti citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informatii despre desfasurarea campaniei se vor regasi si pe paginile noastre de Facebook Editura ALL si Strada Fictiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

PROGRAM

Campania se desfasoara in perioada 4 februarie – 7 aprilie dupa cum urmeaza:

  • 4 -17 februarie – inscrierea in campanie
  • 18 – 24 februarie – trimiterea cartilor
  • 24 februarie – 23 martie – lectura si recenzie
  • 25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities).

Partener Social Media: Blogal Initiative

Parteneri Media: Metropotam, 9am, Sapte Seri, Green-Report, Income Magazine, Hotcity, Cariere Online, LiterNet, MediaBrief

INFO

www.allcafe.ro

www.facebook.com/editura.all

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: