Campania „Un body pentru prematurii de la Maternitatea Cuza Vodă”

banner-pifou-body1

Alătură-te campaniei Pifou! Donează un body pentru secția de Prematuri a Maternității „Cuza Vodă” din Iași, iar pentru fiecare body oferit de tine, Pifou va mai dona unul.

În perioada 12 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015, Pifou, magazin online cu haine pentru nou-născuți și copii, vă invită să vă alăturați campaniei „Un body pentru prematuri”, care are ca scop dotarea secției de Prematuri a Maternității „Cuza Vodă” cu body-urile necesare pentru bebelușii care se nasc înainte de termen.

Practic, puteți achiziționa din magazinul online www.pifou.ro un body special creat pentru prematuri, iar pentru fiecare body donat, Pifou va oferi încă unul. Prețul unui body este de 19 lei.  Body-ul poate fi văzut aici: www.pifou.ro/body

Ideea acestei campanii a apărut la inițiativa unei mămici de prematur care ne-a abordat cu ocazia Zilei Internaționale a Prematurității. Atunci, Pifou a donat câteva body-uri maternității din Iași și ne-am gândit că împreună am putea contribui cu și mai multe body-uri pentru secția de prematuri. Ne dorim ca publicul să fie receptiv la iniţiativa noastră. Toate body-urile vor fi colectate și livrate de noi.”, a declarat Mihai Harhătă, directorul Harmatric, companie care deține brandul Pifou.

Anual, la Centrul Regional de Terapie Intensivă Neonatală înființat la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași se nasc 1.000 de prematuri. Pe lângă costurile și investițiile în echipamente și infrastructură, maternitatea din Iași trebuie să asigure bebelușilor body-uri și lenjerie.

Lenjeria este schimbată la un interval de 24 de ore, iar body-urile se deteriorează foarte repede din cauza procesului de sterilizare prin care trec. Avem nevoie de cât mai multe body-uri”, a declarat prof.univ.dr Maria Stamatin, şefa Secţiei de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Maternităţii „Cuza Vodă“ Iaşi.

Pifou este brandul companiei Harmatric, care produce, din 1994, la Vaslui, haine pentru nou-născuți și copii. De 20 ani, Pifou încearcă să ofere cea mai bună calitate în materie de hăinuțe pentru cei mici, la prețuri atractive. Fabrica Pifou este prima din România unde s-au produs hăinuțe eco, din bumbac organic.

INFO

www.pifou.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: