Campania umanitara “Un iepuras de plus, un zambet in plus!”

Dupa mai multe campanii umanitare de succes, ERA Park Iasi continua traditia si cu ocazia sarbatorilor pascale! In incercarea de aduce un zambet pe chipul copiilor din centrele de plasament si din familiile cu posibilitati reduse, ERA Park Iasi, alaturi de fundatia Salvati Copiii organizeaza colectarea de jucarii in incinta Centrului Comercial: „Un iepuras de plus, un zambet in plus”.

Astfel, toti iesenii cu suflet mare sunt invitati sa doneze o jucarie, pentru a face o bucurie celor mici. In plus, pentru fiecare jucarie primita de la donatori, ERA Park doneaza inca una. In cadrul campanie, Centrul Comercial a fost decorat cu un ou realizat in intregime din iepurasi de plus.

„<<Un iepuras de plus, un zambet in plus>> este o campanie de suflet pentru ERA Park! Dorim sa ii ajutam pe cei mai putin norocosi si sa le oferim o sarbatoare pascala mai fericita! Astfel, ii invitam pe toti cei care vor sa faca o fapta buna de Paste sa ni se alature si sa doneze o jucarie pentru a aduce zambetul pe buze copiilor defavorizati!”, au declarat reprezentantii ERA Park.

Campania „Un iepuras de plus, sun zambet in plus” este o continuare a celei organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna, cand in cadrul ERA Park a fost amenajat un brad de Craciun doar din ursuleti de plus. Atunci au fost donate peste 600 de jucarii copiilor prin intermediul fundatiei Salvati Copiii.

Cei interesati sa doneze o jucarie in perioada sarbatorilor o pot face pana pe data de 22 aprilie, in incinta ERA Park Iasi, in spatiul special amenajat.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: