Campania „Te invit la ziua mea!”

campania-te-invit-la-ziua-mea-afis-2014Nu, nu este o petrecere, ci e o rugăminte a noastră de a ne fi alături în inițiativa pe care o avem. Toata lumea ne întreabă ce ne dorim să primim cadou, dar anul ăsta vrem să fie altfel. Nu ne dorim decât să fim mai aproape de cei dragi și să facem din zilele noastre de naștere un cadou pe care-l dăruim celor mici.

Suntem Ana și Vali, născuți în miez de primăvară.

Am colindat case, ulicioare și drumuri, dar am izbutit să ne găsim.

Când încă mai eram de-o șchioapă, nu știam că poveștile încep dincolo de gardurile mari, dincolo de hotarul pe care mama nu te lăsa să-l treci. Cu timpul, am învățat că a cuceri universuri înseamnă să pășești pentru a te apropia de ce-ți dorești. Pașii ajută la formarea oamenilor. Acesta-i anul în care vrem să-i susținem pe cei mici să calce pe urme mari.

De azi ne propunem să facem un gest simplu. Construim o punte intre zilele noastre de naștere, iar tu ne vei ajuta să dăruim papucei care vor ajunge în picioare dornice de cunoaștere.

50 de copii din satele Stânca și Pocreaca, județul Iași, așteaptă ajutorul tău să pornească la drum.

Cadoul tău pentru noi, papuceii pentru ei! Dacă vrei să ne urezi „La mulți ani”, ziua lui Vali e pe 12 aprilie, iar a Anei pe 24 aprilie.

DONEAZĂ

Doneaza! Click pe poza

Modalitățile de plată:

  • Varianta A. – cu orice tip de card, din orice țară, pe platforma de mai sus (GalantOm). După ce introduci datele de contact si e-mail-ul, se va deschide sistemul de plăți online securizat MobilPay, unde vei putea introduce datele cardului. De mentionat, minimul acceptat de platforma parteneră este de 10 lei.
  • Varianta B. – daca ai cont PayPal, adresa e-mail pentru donație este tocvalentin@gmail.com

INFO

Intră pe colegiulsfantulnicolae.galantom.ro/anasivali și donează cât poți!

www.facebook.com/events/1422187564706469

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: