Campania ecologica Opera Verde

Afiş-Opera-Verde

Opera Nationala Romana Iasi lanseaza campania eco OPERA VERDE. Astfel, incepand de pe 10 mai iesenii pot aduce in fiecare zi la sediul O.N.R.I. (Str. Agatha Bârsescu nr.18, intrarea din spate a Teatrului National Iasi) reviste, ziare, caiete folosite, materiale promotionale, cutii de carton de la diverse bunuri cumparate, etc.

Persoanele care se alatura proiectului cu minim 5 kg de maculatura primesc gratuit un bilet la primul super concert al verii – Tierra sin pan, Juniorii Operei si alti invitati surpriza – ce se va desfasura la data de 5 Iunie (Ziua Mondiala a Mediului) in gradina publica Palas, iar in functie de cantitatea maculaturii reciclabile, participantii pot câstiga unul dintre zecile de premii oferite de catre partenerii nostri.

Proiectul ecologic “Opera Verde” are ca obiectiv implicarea unei institutii de cultura intr-un mod responsabil in constientizarea si promovarea ideilor si practicilor ecologiste de catre publicul consumator, asupra necesitatii de a recicla, protejand resursele limitate ale planetei.

Reamintim ca in ultima zi din luna martie, in cadrul spectacolului Sunetul Pamantului, organizat in premiera la Iasi, corul de copii “Juniorii Operei” a sustinut un mini concert fara asistenta unor sisteme de lumini si sonorizare. Opera ieseana s-a alaturat atunci celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Dorim astfel sa contribuim la un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos, sustinând totodata si evenimentele culturale si sociale organizate de catre Opera Nationala Romana Iasi in colaborare cu partenerii ei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: