Campania “Din inimi de copii pentru copii”

Fundatia Star of Hope Romania,  lanseaza vineri, 27 Mai 2011, ora 10.30 la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi , Sala Studio (Str. Horia 7-9) cea de-a cincea editie a campaniei Din inimi de copii pentru copii prilejuita de aniversarea  Zilei Internationale a copilului, ce se va derula in Iasi in perioada 27 Mai – 1 Iunie, timp  in care vor avea loc mai multe evenimente:

27 mai 2011, ora 11.00 – Scufita Rosie,

30 mai 2011, ora 11.00 – Lizuca si Patrocle,

in Sala Studio a Universitatii de Arte “George Enescu” din strada Horia, nr. 7-9, Iasi, cu participarea studentilor si masteranzilor de la specializarea “Arta actorului manuitor de papusi si marionete”.

La finalul fiecarui spectacolul cei 110 copii participanti, beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi, dar si copiii din gradinitele integratoare partenere, se vor putea inscrie la tombola cu jucarii organizata de  Fundatia Star of Hope.

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala a carei misiune o reprezinta imbunatatirea vietii copiilor aflati in dificultate si in special a copiilor cu dizabilitati, prin aplicarea strategiei de reabilitare bazata pe comunitate. Fundatia Star of Hope Romania furnizeaza servicii sociale in judetele Iasi, Botosani si Vaslui, prin intermediul a sase centre de consiliere si sprijin, ce ofera un climat de demnitate si incredere, de valorizare a fiintei umane.

“Ne ingrijoram despre ce ar putea deveni un copil, dar uitam ca el este cineva si acum.” (Stacia Tauscher). De aceea, aceasta campanie urmareste sensibilizarea comunitatii iesene privind unicitatea, valoarea si drepturile fiecarui copil.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: