Campania de susținere a dreptului la lectură „Today a Reader. Tomorrow a Leader”, continuă

Afis-Campanie-sustinere-dre

Campania de susținere a dreptului la lectură „Today a Reader, Tomorrow a Leader”,  inițiată de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, Compartiment American Corner și Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, în parteneriat cu Școala „Varlaam Mitropolitul”, Colegiul Național de Artă „O. Băncilă” și Colegiul Național Iași, continuă.

Astfel, miercuri, 27 mai 2015, de la ora 15.00, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, Compartiment American Corner, va avea loc o sesiune de lectură în cadrul „American Corner Reading Club” și punerea în scenă a piesei de teatru „An Afternoon on the Beach”. Personajele vor fi interpretate de elevi ai clasei a V-a de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, coordonați de prof. Mihaela Sârghie și voluntarul Catinca Doboș.

Prețul biletului de intrare este… o carte.

Scopul principal al campaniei este acela de a facilita accesul copiilor din mediul rural la cultură, informație și cunoaștere prin creșterea fondului de carte, dar și de a promova voluntariatul în rândul elevilor și de a-i educa în scopul întrajutorării prin donații de cărți către alți copii. La finalul campaniei, cărțile colectate vor constitui fondul unei minibiblioteci destinate întregii comunități din Dobrovăț.

Persoanele care doresc să facă donaţii de carte pentru acest proiect sunt rugate să se adreseze direct la Compartimentul American Corner din cadrul Bibliotecii Județene, situat în Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10 (Galeriile comerciale, mezanin).

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mailamericancorneriasi@gmail.com; american.corner@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: