Campania Antidrog “Cum putem privi tentatiile din viata noastra”

 

Centrul Regional Antidrog Iasi va invita joi , 24 noiembrie 2011, ora 13:00, la dezbaterea cu tema “Cum putem privi tentatiile din viata noastra!” ce va avea loc in Sala Studio –Teatru a Universitatii George Enescu Iasi din str. Horia, nr. 7-9 .

Invitat special la dezbatere este dl. ALEXANDER RUBEL – director al Institutului de Arheologie Iasi si director voluntar al Centrului Cultural German care va oferi prin exemplul personal de viata, prin activitatea sa, prin pasiunile sale si prin personalitatea sa, puncte de reper care sa vina in sprijinul tinerilor ce cauta modele pentru a-si crea un drum in viata, reusind, fara sa cada in capcana distructiva a drogurilor.

Activitatea este realizata in cadrul campaniei “60 MINUTE PENTRU TINE” ce are ca obiectiv stimularea unei atitudini proactive a populatiei cu privire la problematica consumului de noi substante cu proprietati psihoactive in comunitatea ieseana si vasluiana si este derulata in parteneriat cu Institutia Prefectului Iasi, TVR Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: