Campania “Alege viata! Condu prudent!”

In zilele de 25 si 26 mai 2012, se desfasoara o noua editie a campaniei „Alege viata! Condu prudent!”, pentru educarea si sensibilizarea soferilor cu privire la condusul preventiv. Campania este realizata de Clubul Rotaract Iasi, in colaborare cu Serviciul Politiei Rutiere Iasi si Primaria Municipiului Iasi.

Cea de-a 8-a editie a campaniei bianuale „Alege viata! Condu prudent!” va fi marcata printr-o serie de actiuni si evenimente dedicate soferilor ieseni. Astfel, vineri, 25 mai 2012, membrii Clubului Rotaract Iasi, impreuna cu un echipaj al Politiei Rutiere Iasi, vor distribui soferilor aflati in trafic, pe B-dul Carol I si pe B-dul A. Panu, autocolante cu mesajul campaniei Politiei Rutiere, „Alege Viata!”, precum si un pliant referitor la importanta conducerii preventive.

Sambata, 26 mai 2012,  organizatorii Club Rotaract Iasi si Tim Photography va astepta la o expozitie care va reuni pasionati de masini vechi, reconditionate, precum si iubitorii de curse. Expozitia, la care intrarea este gratuita, se va desfasura pe B-dul Stefan cel Mare, in intervalul orar 12:00-18:00, si va etala atat autoturisme colectie din perioada 1930-1995, cat si si cele mai noi modele din oferta dealerilor locali. De asemenea, va exista si un simulator „Crash”, pe care vizitatorii il pot incerca. In plus, vizitatorii vor beneficia de consultanta pentru produsele de asigurare auto si de viata la standul Generali, sponsorul principal al campaniei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: