Campania “60 de minute pentru tine”

60-de-minute

Centrul Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Iași împreună cu Primăria Municipiului Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași au onoarea de a va invita sa susțineți cea de-a treia ediție din cadrul Campaniei “60 de minute pentru tine” de comemorare a victimelor consumului de droguri, sub sloganul “În fața drogurilor Nu suntem diferiți” ce va avea loc în ziua de joi, 11 iunie 2015.

PROGRAM

  • Marșul Tăcerii – 09.30 – va începe din fața Casei de Cultură a Studenților Iași și va continua pe traseul Bd-ul Independenței, Strada Cucu, Eternitate, Moara de Vânt, finalul fiind la crucea “simbol” din Cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Participanții vor mărșălui cu banderole, ochelari artizanali inscripționați cu sloganul “În fața drogurilor Nu suntem diferiți” în memoria persoanelor decedate din cauza consumului de droguri.
  • Aprinde o lumânare – ora 10.45 – platoul cimitirului ca simbol al compasiunii față de persoanele decedate din cauza flagelului. Depunere de flori și lumânări lângă crucea “simbol”. Dupa eveniment veți primi și un certificat de participare.

Pentru detalii despre eveniment: 0758 371 253

INFO

Centrul Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog

Str. Mihai Costachescu, nr.1, Corp B., 700495 Iasi

www.anagov.ro

www.facebook.com/Centrul-de-Prevenire-Evaluare-si-Consiliere-Antidrog-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: