Call for entries la Noaptea Studiourilor Foto 2015!

nsf-2015

Noaptea Studiourilor Foto este un eveniment care îşi propune crearea unei punţi de comunicare între public şi fotografii cu spaţii dedicate din Bucureşti şi din ţară. În noaptea evenimentului, studiourile foto care s-au înscris în prealabil la eveniment rămân deschise până la ora 24:00, primesc publicul curios să vadă cum arată un studio foto şi cum se desfaşoară o şedinţă foto profesională, şi organizează, fiecare după idei şi posibilităţi, diferite activităţi (ateliere, mini-cursuri, demonstraţii, expoziţii, şedinţe foto gratuite).

Noaptea Studiourilor Foto (NFS) a aparut din dorinta de a face fotografia de studio mai accesibila atat publicului care o considera inca un serviciu de lux, cat si fotografului entry-level, care vrea sa invete. Este o ocazie de a arata, de asemenea, eforturile reale din spatele unei sedinte foto, implicand vizitatorii si in postura de modele, si de fotografi; este o ocazie sa ne prezentam arta si meseria atat publicului vizitator, cat si celui observator, care inregistreaza doar informatia din mass media.

Sunt binevenite toate studiourile care doresc sa participe la construirea unei punti de legatura intre fotografi si public, prin organizarea de workshop-uri, ateliere, prezentari si alte tipuri de evenimente in spatiul propriu.

Mai multe despre editia de anul trecut gasiti aici: noapteastudiourilorfoto.ro/nsf-2014

INSCRIERE

Inscrierea la NSF 2015 se poate face pana pe 30 aprilie, inclusiv, prin completarea formularului de inscriere.  Toate studiourile care se înscriu la eveniment trebuie să organizeze, în spaţiul propriu, cel puţin o activitate pentru public. Aceasta poate fi: workshop, atelier, mini-curs; şedinţe foto demonstrative; mini-şedinte foto gratuite, pentru public; demonstraţii de machiaj şi coafură cu stiliştii proprii (acolo unde este cazul); expoziţie foto, etc. Regulamentul poate fi consultat AICI.

Evenimentul este organizat de Uncle Jeb Studio si este sprijinit de Nikon. Parteneri media: Academia de fotografie, Mixtopia.ro, iqads.ro, Comunitatefoto.ro, nikonisti.ro, orasulm.eu, modernism.ro, anyplace.ro, 9AM.ro.

INFO

Noaptea Studiourilor Foto

www.facebook.com/NoapteaStudiourilorFoto

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: