”Calaul si Calauza” la Phoenix Club

Asociatia S’ART Companie de creatie contemporana in colaborare cu Phoenix, prezinta in data de 16 februarie, de la ora 19:30, a doua reprezentatie a proiectului CALAUL SI CALAUZA, dupa LEGENDA MARELUI INCHIZITOR de F. M. Dostoievski, un spectacol de Vasea Blohat.

Evenimentul va avea loc la subsolul cafenelei Phoenix,  Piata Unirii, nr. 2, intrarea laterala dinspre Hotel Astoria, iar pretul unui bilet este 12 RON.
Pentru mai multe informatii si rezervari ne puteti contacta la nr. de telefon 0747947833.

Regia: Vasea Blohat
In distributie: Laura Bilic
Video performer: Andrei Cozlac
Spatiul vizual: Ioana Bodale

“Cum sa vorbești despre liber arbitru daca nu liber? In tot felul…tot felul nostru e deci un experiment, pe idei marete, in transmisiune directa…” Vasea Blohat

“Prezenta instalatie video in contextul acestui proiect, este una discreta, atent integrata in conceptul piesei, nefiind declarata intr-un mod direct. In acesta situatie ceea ce trebuie vazut clar si mare este redus ca si dimensiune, ascuns, iar detaliile devin mult mai relevante.  Vorbim de un mecanism sensibil in care miza este aceea de  a simula o transpunere a constiintei  si conditiei acesteia, de a materializa  acea parte umana care nu poate fi exprimata in parametri fizici”  Andrei Cozlac

Asociatia S’ART COMPANIE DE CREATIE CONTEMPORANA este o organizatie nonguvernamentala care isi propune sa revigoreze spatiul artistic iesean prin promovarea tinerilor artisti din diverse domenii ale artei contemporane.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: