”Calatorie in viitorul de ieri” – spectacol de teatru, muzica si dans

Trecut, prezent sau viitor?! Un spectacol sincretic ce își dorește să ne poarte de la începuturi, din cele mai vechi timpuri și obiceiuri până în zilele noastre unde totul s-a schimbat și pare o altă lume.

O suită de momente artistice vor sublinia importanța celor mai seminificative perioade ale timpului care au marcat evoluția omenirii. Vor trece în pași de dans, recitând și ascultând prin momentele transformării lumii de astăzi.

Din distribuţia spectacolului fac parte Trupa „The Sky“, Ansamblul Folcloric „Doina Carpaţilor“, Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky“, HomeTown Dance, Elegance, Petran & Students, Clubul de Arte Vizuale „ConceptArt“, Teatrul XL, Fabrica de voluntari și Cenaclul ”Mihai Eminescu”.

În cadrul spectacolului vor fi implicaţi peste 100 de studenţi, membri ai cluburilor Casei de Cultură a Studenţilor, dar şi colaboratorii acestora.

ACCES

Accesul se face pe bază de invitație. Aceasta se poate procura de la Agenția de bilete, program 10:00-19:00 sau de la secrateriatul Casei de Cultură a Studenților, program 08:00-16:00.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

PE ACEEASI TEMA:

13 ani de ROCK’N’IAȘI

Cartea Junglei – Magia spectacolului musical

Gaudeamus: Dracula Untold

Mărțișoare folclorice pe scena Casei de Cultura a Studentilor Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

MagicaAventura | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Povești de groază de spus pe întuneric – Scary Stories to Tell in the Dark

Scrie un comentariu: