Calatoare Pasari la Baia Turceasca

Duminica 15 iulie, ora 19:00,  sunteti invitati la Baia Turceasca pentru a face cunostinta cu noile tricouri Brain Wear din seria Calatoare Pasari.

Brain Wear incepe in doi si ia nastere atunci cand sufletul intalneste mintea. Separati de distanta, dar apropiati de simtiri, fabricam povesti.

Brain Wear e despre oameni, prieteni din copilarie, indragostiti si sentimente de tot felul. In natura, fireste. Ne bucura muntele, marea, apa si cerul, vietuitoarele, calatoarele si povestitoarele, muzica lor, muzica omului, frumusetea si naturaletea din lucrurile marunte.

Toate acestea iau si dau viata prin intermediul unei tehnici simple care implica maini, culori si suflet. Pretuim calitatea si de aceea vrem sa ti-o oferim si tie, alegand un material ce se simte bine pe piele si in care pielea se simte bine.

Tricourile Brain Wear au fost create pentru a transpune in material stari si trairi aproape de inimile celor care le poarta. Fiecare tricou este o poveste in sine, iar randurile incep sa ii fie citite numai dupa ce e imbracat din drag si nu din intamplare.

Ideile noastre se adreseaza tuturor celor care au ceva de transmis si vor sa o faca prin Brain Wear.

Un proiect Mizu & RZVN.

www.facebook.com/Brain.Wear

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: