Cafea in gradina @Gradina Botanica

cafea-in-gradina

Prăjitoria de cafea “Prăjitorul din Oz” organizează o după-amiază de duminică în aer liber, cu degustare de cafea și prezentare a metodelor de preparare. Primul eveniment dedicat cafelei de specialitate organizat anul acesta în regiunea Moldovei, are loc în Iași, în data de 2 Octombrie, ora 12:00 în incinta Grădinii Botanice din Iași, într-un spațiu privat pus la dispoziție de unul dintre riverani.

Scopul acestui eveniment este de a aduce cafeaua de specialitate mai aproape de iubitorii de cafea, mai ales de cei care savurează cafeaua acasă, și de a face cunoscute și alte metode de preparare, pe lângă clasicul espressor.

Invitații speciali sunt Laurențiu Ștefan, barista și trainer, dublu campion național, în anii 2013 și 2014 și Paul Copăceanu, ucenicul lui Laurențiu, care anul acesta, după o perioadă extrem de scurtă de antrenament, a obținut locul 5 la Campionatului Național de Barista. Ambii susțin câte un moment special în cadrul evenimentului.

Ne încântă cu cafea preparată pe loc, 8 tineri barista din Iași, Roman și București care prezintă și pregătesc 8 origini de cafea. Toți cei 8 sunt sau au fost ucenici la “Prăjitorul din Oz”, lucrează în domeniu, ca barista și se antrenează pentru competițiile ce vor urma.

Ei prezintă originile de cafea și metodele de preparare, vorbesc despre cafeaua de specialitate, de unde provine ea, ce beneficii aduce consumul de cafea, mai ales proaspăt prăjită și proaspăt râșnită, dar și alte informații utile pentru pasionați, și nu numai, după care pregătesc degustarea utilizând metode spectaculoase.

Organizatorii au pregătit și alte surprize care vor fi anunțate în curând.

ACCES

Sunt așteptați toți iubitorii cafelei, persoanele care o savurează acasă, la birou, pe stradă sau în cafenea.
Accesul la acest eveniment se face cu bilet în valoare de 10 lei/persoană (taxa care nu se aplică și în cazul copiilor). Locația fiind în Grădina Botanică, toți participanții achită biletul de intrare în incinta Grădinii, în valoare de 5 lei/persoană.

 

“Prăjitorul din Oz” este o prăjitorie de cafea de specialitate din Iași, unde se desfășoară periodic și cursurile de barista și latte art. Aici se prăjesc și se comercializează mai multe sortimente de cafea Arabica, din Africa și America Latină, dar se și prepară specialități. Aici se poate bea cafeaua preparată prin alte metode de preparare, pa lângă espressor. Prăjitoria și-a început activitatea în luna martie 2016.

INFO

Prajitorul din Oz

Str. Uzinei 3, Iasi

www.facebook.com/PrajitoruldeCafea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: