Cafe Papillon Chefs – atelierele de gatit Soft & Grace

Atelierele de gatit Soft & Grace pentru adulti propun un moment ideal pentru Social Cooking. Fiecare cursant beneficiaza de banc de lucru individual dotat cu plite, ustensilele si ingredientele necesare. In ultima zi din luna August, se va gati in aer liber, pe gazonul verde, sub umbra copacilor de langa terasa Cafe Papillon din parc Palas Iasi.

MENIU

I. Bruschetta cu ricotta, branza de capra, piersica coapta si prosciutto;
II. Calamar cu salata fresh(varza, apio, fenicul), alune de padure si dressing din lamaie, menta si iaurt.

Desertul este din partea Cafe Papillon: Orange Papillon (se poate comanda si in restul zilelor din meniul cafenelei). Pe toata durata atelierului ne vom racori cu apa enzimatica (tot o noua aparitie in meniul Papillon).

Atelierul va fi animat de Dj Raul! Data: Joi, 31 August. Ora: 18:00. Atelier de tip: B

INSCRIERE

Pret: 100 Ron/participant (plata este necesara in avans prin transfer bancar sau numerar/card la sediul Soft&Grace). Reducere 10% pentru angajatii UBC/PALAS. Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, apa enzimatica pe toata durata experientei), retetele realizate in format printat pentru fiecare participant. Pentru inscrieri: http://softandgrace.ro/formular-de-inscriere/. Mai multe informatii: 0735 54 54 54 sau contact@softandgrace.ro

INFO

Soft & Grace

Str. Sararie 98, Iasi

contact@softandgrace.ro

www.softandgrace.ro

www.facebook.com/softandgrace

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: