Cadourile Palas Mall dedicate femeilor

Cadourile Palas Mall dedicate femeilor palas iasi concurs tombolba tudor chirila trupa vama ziua femeiiPrimăvara soseşte la Palas cu premii la cumpărături, un show de modă al cărui invitat special este stilistul Alin Gălăţescu şi un concert deosebit Tudor Chirilă şi trupa VAMA.

TOMBOLA

Pentru că în luna martie este sărbătorită femeia, Palas Mall le alintă pe doamne şi domnişoare cu premii tentante: 10 inele cu diamant de la brandul franţuzesc Garel Paris. Pentru a obţine mult râvnitele bijuterii, clientele trebuie să facă shopping în valoare de minimum 150 de lei de la magazinele din Palas Mall, în perioada 1-10 martie 2013, şi să se înscrie la tombolă. Caruselul cadourilor înseamnă şi alte 2.000 de premii de răsfăţ: brăţări cu argint şi pietre Swarovski, cosmetice Yves Rocher şi Avon, bijuterii unicat, sesiuni de înfrumuseţare Dermoesthetique, vouchere de cumpărături şi podoabe Millefiori. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi zilnică şi pot câştiga pentru femeia din viaţa lor unul din cele 10 inele cu diamant.

FASHION SHOW

Momentele dedicate mai ales femeilor continuă la Palas Mall pe 7 martie, la ora 19.00, cu un fashion show al cărui invitat special este Alin Gălăţescu. Brandurile din Palas Mall îşi vor etala noile colecţii de primăvară pe podiumul din Atrium, piesele vestimentare fiind selectate şi accesorizate de stilist, potrivit noilor tendinţe de sezon. Seara de 7 martie va fi completată de un alt cadou: Tudor Chirilă şi trupa Vama vor urca pe scena din Atrium şi vor cânta cele mai îndrăgite refrene de dragoste din repertoriu.

CONCURS FACEBOOK PALAS

Palas s-a gândit şi la fanii săi de pe pagina de Facebook, pentru care a pregătit o competiţie, în urma căreia pot câştiga o şedinţă de styling în compania lui Alin Gălăţescu. Cei care doresc să participe la concursul din perioada 1-6 martie trebuie să încarce pe Facebook Palas o fotografie cu ţinuta fashion care îi reprezintă. La finalul competiţiei, trei fani vor primi în dar de la Palas câte un voucher valoric şi vor merge la cumpărături împreună cu Alin Gălăţescu, care îi va consilia în alegerea vestimentaţiei potrivite.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: