Cadouri romanesti la Mariuca Artizanat, in Palas Mall

Recent, Măriuca Artizanat s-a relocat într-o nouă locație în Palas Mall, mai spațioasă și cu o ofertă extinsă. Magazinul este dedicat celor care sunt în căutarea unui cadou original, inspirat din tradițiile românești, dar și celor îndrăgostiți de piesele vestimentare cu motive tradiționale.

Noua locația Măriuca Artizanat este situată la parterul Galeriei Palas Mall, în proximitatea dm drogerie markt, și își întâmpină clienții cu o amenajare mai prietenoasă și mai spațioasă, oferindu-le posibilitatea de a explora în detaliu propunerile de cadouri și suveniruri.

Măriuca Artizanat promovează produsele autentic românești, realizate cu măiestrie de oameni talentați din toate colțurile țării. Clienții găsesc aici cele mai originale sugestii de daruri pentru prieteni și persoanele dragi, inspirate din folclorul autohton, dar și articole decorative și accesorii pentru locuință.

Obiecte de artizanat, ceasuri, cufere pictate manual, căni cu motive tradiționale sau cu mesaje motivaționale, suveniruri, cutii pentru bijuterii, lămpi din mozaic de sticlă, tablouri, decorațiuni tematice pentru ocazii diferite și multe alte articole inedite sunt disponibile într-o varietate de propuneri, la magazinul Măriuca Artizanat, din Palas Mall.

Pentru cei care iubesc tradițiile românești, Măriuca Artizanat oferă o selecție de piese din costumul popular, dar și articole vestimentare inspirate din portul autohton. Ii, rochii, fuste, bluzițe, veste, genți și plicuri realizate manual încântă prin caracterul lor unic. Aici se găsesc și ținute tradiționale pentru bebeluși și copii, care să poată fi purtate la botez sau la ocazii speciale.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: