Cadoul Lorei cu ocazia venirii primaverii: un nou single, “Flying solo”

Cu ocazia venirii primaverii, Lora le-a facut cadou fanilor o piesa noua, “Flying solo”, cantata impreuna cu Omar Arnaout, câştigătorul primului sezon al show-ului „Next Star“.

Noul single a fost compus de Theea, acum mai bine de doi ani. “Eu si Theea ne-am cunoscut acum cativa ani, intr-o vacanta in Egipt, si ne-am imprietenit foarte repede. Au inspirat-o ritmurile orientale si asa a compus aceasta piesa. Apoi am primit de la ea un demo, care m-a cucerit”, a spus Lora.

Desi a cantat de cateva ori piesa in concerte, artista a ales sa nu o lanseze pana acum, pentru ca “lipsea logica de a canta eu o piesa cu un refren in limba araba”, asa cum a declarat. “Atunci cand a pasit Omar pe scena ‘Next Star’ si a cantat ‘Habibi’, il priveam si ma minunam de talentul lui, apoi mi-am dat seama ca vocea lui s-ar potrivi perfect pe piesa ‘Flying solo’. Abia asteptam sa il duc in studioul meu de productie muzicala, Musicology, unde am o echipa extraordinara, care a compus si single-ul ‘Puisor’”, a mai explicat indragita artista.

Omar canta a doua strofa a piesei, dar si al doilea refren, impreuna cu Lora. Mai mult decat atat, lui ii apartine si improvizatia orientala din melodie. “Dupa parerea mea, este punctul culminant al piesei. Imi face pielea de gaina de fiecare data cand il aud”, a spus Lora.

Piesa a fost postata pe Youtube pe 1 martie, impreuna cu un lyric video realizat de Vlad Petrescu, fratele Lorei. “Am vrut sa le fac fanilor mei un cadou de Martisor, iar reactiile sunt extraordinare, single-ul are deja aproape 70.000 de vizualizari”, a spus artista.

Credit foto: Dimitri Caceaune

INFO

www.facebook.com/LoraOfficial

www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cântecul numelor uitate | Cinema Ateneu

Iașul s-a transformat într-un platou de filmare

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scrie un comentariu: