Byron – ”Live Underground” la HBO, 1 decembrie 2011

Concertul Live Underground a fost inregistrat de trupa byron la peste 100 de metri adincime, intr-un loc cu o acustica impresionanta, salina de la Turda.  Show-ul de o ora este compus din doua parti: unplugged – sustinut in mina Terezia si concert electric – in amfiteatrul din mina Rudolf.

Salina Turda - Concert Mina Rudolf

byron in Salina Turda FOTO: HBO

Concertul va fi difuzat in premiera si exclusivitate la HBO Romania pe 1 decembrie 2011, de la ora 19.00 iar din playlist fac parte melodii precum: Songul puscariasului, Dawn of a Drunk Bum, Far Away, etc.

Alaturi de membrii trupei, au coborit la peste 100 de metri si invitatii speciali Nicu Alifantis, Ioana Mintulescu, Rene Popescu, Alexandru Gorneanu si Gabriel Balasa.

byron – Far Away Live Underground 2011

Concertul ”byron” face parte dintr-un program special oferit de HBO telespectatorilor sai, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Seara de 1 decembrie este romaneasca la HBO: concertul byron care incepe la ora de la ora 19:00, este  urmat de filmul Francesca si doua scurt metraje: Stopover si Numaratoarea manuala, productii cu numeroase selectii la festivaluri prestigioase din tara si din strainatate.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Transport public gratuit, de Ziua mondială fără mașini, dimineața, la prânz și seara

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

„Comedie cu olteni” pe Pietonalul Stefan cel Mare / ATENEUL IN ORAS

Fabrica de Scurt Metraje, editia de septembrie

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: