byron in turneu national. La Iasi vor ajunge pe 12 aprilie

byron iasi_12 aprilie

byron lanseaza albumul „30 Seconds of Fame” pe 12 aprilie la Iasi; avanpremiera cu ceai la Carturesti Palas; preturi reduse la bilete pana pe 11 aprilie

CONCURS FACEBOOK

Avem de oferit o invitație dublă la concertul byron de la Iași de vineri, 12 aprilie 2013. Dacă ai cont de Facebook, vezi ce trebuie să faci pentru a o câștiga: http://on.fb.me/Z99t8p.

Vineri, pe 12 aprilie, de la ora 19:00, trupa byron lanseaza la Iasi noul album „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima” printr-un concert la Casa de Cultura a Studentilor (str. Vasile Conta, nr. 30)! Dupa concert, byron vor fi disponibili pentru poze si autografe la standul de merchandise amenajat in foaierul Casei Studentilor.

Pentru a intregi experienta concertului de lansare, byron au reluat seria de evenimente byron Infusion, unde presa si publicul se pot intalni cu trupa la o ceasca de ceai. Cei prezenti vineri, pe 12 aprilie, de la ora 17:00 la Carturesti Iasi (Palas Mall, str. Stefan cel Mare si Sfant nr. 1A) vor putea petrece alaturi de byron o dupa-amiaza lejera in care se va sta la povesti despre noul album si se vor interpreta live acustic cateva piese, ca incalzire pentru concertul de lansare!

Invitatia la byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de cei de la byron. Intrarea la eveniment este libera.

PROGRAM

ora 17:00byron Infusion la Carturesti Palas Mall; povesti la o ceasca de ceai, scurt set acustic

ora 19:00 (open doors) – concert de lansare la Casa de Cultura a Studentilor Iasi (str. Vasile Conta, nr. 30); (preturi promotionale pana pe 10 aprilie!)

ora 22:00meet & greet cu poze si autografe la standul de merchandise din foaier

byron sunt cunoscuti pentru felul conventional in care fac lucrurile, prin urmare albumul al patrulea al formatiei va fi unul bilingv! Cele 13 piese vor fi disponibile in doua editii separate, in limba engleza si in limba romana. Pe langa asta, pentru iubitorii de raritati, va exista si o editie limitata, lucrata manual de catre membrii trupei, ce va contine ambele discuri.

DESPRE

byron este o formatie de rock alternativ/progresiv. Din 2006 si pana azi au lansat 3 albume de studio (“Forbidden Drama”, “A Kind of Alchemy” si “Perfect” – un album de prelucrari dupa melodii romanesti). Trupa are la activ si doua productii video – “Acoustic Drama”, primul DVD unplugged romanesc, si “Live Underground in salina Turda”, primul concert romanesc difuzat pe HBO si disponibil pe disc Blu-ray.

byron: Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut; Costin Oprea – chitara electrica; 6fingers – clape, chitara acustica, voce; Laszlo Demeter – bass; Dan Georgescu – tobe

BILETE

Biletele pentru concertul de la Casa Studentilor costa 35 de lei si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro (http://bit.ly/byron-iasi). Pana pe 11 aprilie, acestea sunt disponibile la preturi promotionale: 3 bilete la pret de 2 (2 + 1 gratis) si bilete la jumatate de pret pentru studenti (1 + 1 gratis, valabile cu carnetul de student la intrare).

Un eveniment InterArtist si byron Management cu sprijinul Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica si ECCO.

INFO

byronmusic.ro

facebook.com/byronmusic

twitter.com/byronmusic

youtube.com/byronvideos

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: