BUZZ!Camp, 11 aprilie 2013

Inspire Business iti ofera si anul acesta portia de cunostinte, motivatie si inspiratie. Pentru ca nu ne oprim aici si vrem sa-ti oferim si mai multe, am schimbat structura evenimentului si incepand cu aceasta editie, BizCamp se va numi BUZZ!Camp. Pentru ca vrem sa fie un semnal de alarma, un ceas desteptator, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM! Editia de la Iasi va avea loc pe data de 11 aprilie 2013, la Hotel Traian

BUZZ!Camp este un eveniment dedicat tinerilor cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Pregateste-te, anul acesta venim in orasul tau! Caravana Nationala va incepe pe 4 aprilie in Timisoara va continua la Iasi pe 11 aprilie si se va incheia pe 16 mai in Galati. Ai ocazia de a vorbi cu angajatorul tau preferat in cadrul workshop-urilor, stucturate in functie de domeniul in care activeaza, dar si la fotoliile de consiliere unde le ii poti intreba direct tot ce vrei sa afli.

Incheiem sirul evenimentelor cu Saptamana Webinariilor BUZZ!Camp, o noua forma de educatie, direct la tine acasa. Iti oferim posibilitatea sa interactionezi cu angajatorii preferati care abia asteapta sa raspunda la intrebarile tale legate de oportunitatile de cariera din cadrul companiei, dar si informatii privind procesul de recrutare si selectie.

INSCRIERE

Ai intre 18 si 26 de ani? Esti student, masterand sau proaspat absolvent? Esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta? Vrei sa cunosti mediul organizational din Romania sau sa lucrezi intr-o companie de top? Esti convins ca viitorul tinerilor poate fi unul foarte promitator? Daca raspunsul tau este DA la toate intrebarile de mai sus, atunci ai toate sansele ca TU sa fii la BUZZ!Camp!

Fii printre primii care se inscrie la editia din acest an si castiga un loc la BUZZ!Camp, intra pe http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/ si completeaza formularul .

Eveniment realizat in parteneriat cu: BRD, Genpact, PricewaterhouseCooper, Ursus Breweries, Accenture, Stefanini, Carpatcement,  Orange, Staropramen, Dwyn, Avon. Parteneri media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile si Nopti, Ziare.com, Ziarul de Iasi si IasiFun.

Inspire Business este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Business este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

INFO

BUZZ!Camp

E-mail:info@inspirebusiness.ro

www.buzzcamp.ro

www.facebook.com/buzzcamp.ro


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: