Busola LIVE @RocknRolla

BUSOLA este o trupă de stoner metal, înființată în 2015 la Chișinău.  Amatorii de muzică stoner sunt invitați la Rocknrolla Pub din Iași pe 14 septembrie, la ora 21:00.

La concertul din 14 septembrie veți putea achiziționa la un preț redus CD-uri originale cu albumul de debut al formației, “Spiritual Row”. De asemenea, BUSOLA va interpreta și piese de pe al doilea său album, lansarea căruia este preconizată pentru sfârșitul anului 2018.

BUSOLA este o trupă de stoner metal, formată în Chișinău din artiști cu experiență vastă, care au activat și activează în diverse proiecte importante: Octav Casian (ex-Accident/Axident, ex-Inaera, ex-Tons Of Powder, ex-Mosh Guerrilla, Tötal Harmönic Distörtion); Vovk Meseaț (ex-Think Twice, ex-Till The Last Drop, Syndromes); Evgeny Gore (ex-Splash, ex-Chordewa, ex-Aeon Of Death, ex-Eden); și Serghei Petrenco (ex-Offertorium, ex-Alter Ego, ex-Chordewa, ex-Seas On The Moon, ex-Dakon, ex-Shock Band, ex-Nameless Being, ex-African Roots Project, ex-Aeon Of Death, ex-Ujeutro, ex-Neuromist, ex-Lego Deconstructor, Cuibul).

În ianuarie 2016 BUSOLA a început lucrul pentru EP-ul de debut, întitulat “Spiritual Row”, în numai o lună materialul fiind gata. În martie/aprilie 2016, BUSOLA a participat cu succes la concursul Ostring – The Battle for OST, câștigând semifinala regională și clasându-se pe locul trei în finala internațională a competiției.

Tematica pieselor trupei este proverbială, iar materialul muzical cuprinde genuri, precum stoner metal, desert rock, blues, sludge și doom metal. Principala influență muzicală este Black Sabbath.

BILETE

Prețul biletului – 15 lei

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi

www.facebook.com/rocknrolla.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Scarlet Aura – Concert de lansare a albumului “Under My Skin”

Concert Iris- Cristi Minculescu, Valter& Boro | Master Club

A Jazzy Little Chrismas | Live Performance

Argatu si Mos Martin | Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: