“Business Wall of Fame” – Smart Bill Cloud este cea mai buna aplicatie din Romania

Smart Bill Cloud, dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din România” si va beneficia de promovare în valoare de pâna la 30.000 de euro si va fi inclusa în portofoliul Romtelecom Business Solutions. International Leader Media, care a sustinut aplicatia câstigatoare, va beneficia, de asemenea, de promovare în valoare de pâna la 10.000 de euro în cadrul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom.  Câstigatorul international si cel mai bun startup vor fi desemnati pâna pe 15 august.

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din România” din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame”. Aplicatia, care va fi integrata în portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, începând cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom,  în valoare de pâna la 30.000 de euro.

Locul al doilea a fost acordat companiei Top Global Solutions, pentru aplicatia Top Checks, care genereaza notificari în timp real legate de situatia financiara sau juridica a partenerilor de afaceri ai unei companii.

Pe locul al treilea s-a clasat aplicatia Sedona POS, creata de Sedona ALM SRL, care permite emiterea de bonuri fiscale de oriunde, prin conectarea unei tablete sau a unui smartphone, prin Bluetooth, la o imprimanta. Atât Top Checks, cât si Sedona POS vor fi incluse în portofoliul Romtelecom Business Solutions, care, astfel, vor ajunge sa fie cunoscute de peste 150.000 de companii.

Aplicatiile câstigatoare au fost selectate dintr-un total de 59 de aplicatii, înscrise de 54 de dezvoltatori de software. Acestea au fost selectate de un juriu de experti (format din manageri, consultanti în vânzari, respectiv produse si IT din cadrul Romtelecom) dintre aplicatiile cu cele mai multe voturi din cadrul competitiei.

Prin concursul ,,Business Wall of Fame”, Romtelecom promoveaza aplicatii inovatoare care ofera solutii pentru companiile mici si mijlocii. Concursul a fost initiat la nivelul Deutsche Telekom si organizat si în alte 5 tari (Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia si Slovacia). Concursul se adreseaza dezvoltatorilor de software si startup-urilor care doresc sa-si promoveze aplicatiile, dar si comunitatii de business. Voturile si aplicatiile au fost înregistrate pe wallofbusiness.ro. Toti votantii înregistrati, reprezentanti ai unei companii, si care au ales sa devina suporteri ai unei singure aplicatii, au intrat în competitia pentru o campanie de marketing dezvoltata pentru compania lor. În cadrul concursului au fost înregistrate peste 77.300 de voturi.

Astfel, cel mai convingator suporter al aplicatiei câstigatoare Smart Bill Cloud este International Leader Media, care va beneficia de o campanie de marketing derulata de Romtelecom, în valoare de pâna la 10.000 de euro. Câstigatorul a fost desemnat de un juriu format din experti Romtelecom si un reprezentant al aplicatiei câstigatoare, în baza comentariului prin care au fost scoase în evidenta cele mai relevante caracteristici ale aplicatiei.

Câstigatorul international si cel mai bun startup vor fi anuntati pâna pe data de 15 august. Câstigatorul pentru “Cea mai buna aplicatie internationala” va deveni Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele sase tari înscrise în competitie, astfel aplicatia ajungând sa fie cunoscuta de aproximativ 1,3 milioane clienti business. În parteneriat cu incubatorul hub:raum din Cracovia, cîstigatorului categoriei  ,,Cel mai bun startup” îi poate fi acordata o propunere de investitie în valoare de pâna la 80.000 de euro.

INFO

www.wallofbusiness.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: