Business Networking Cocktail 2016

afis-business-networking

Clubul oamenilor de afaceri ieșeni – BizzClub Iași în colaborare cu agenția de evenimente business MB EVENT organizează cel mai puternic eveniment de business networking – Business Networking Cocktail, Ediția a II-a.

Grand Hotel Traian Iaşi va fi gazda evenimentului care se va desfăşura în data de 7 decembrie, începând cu ora 18:00. Evenimentul urmăreşte să răspundă nevoii întreprinzătorilor locali de a-și crește rețeaua de contacte în afaceri.

Imaginați-vă că veți sta alături de persoane din domenii de activitate diverse: antreprenori, reprezentanți ai start-upurilor aflate în diferite stadii de dezvoltare, manageri ai companiilor locale, precum și oameni de afaceri cu experiență. Toți vor interacționa și vor fi deschiși să împărtășească celorlalți perspective ce țin de activitatea economică. Fiecare participant va avea ocazia să se prezinte și va pleca de la eveniment cu multiple contacte: potențiali colaboratori și parteneri, clienți sau furnizori.” (Sotir Pavel, Manager Dezvoltare BizzClub Iași)

Agenda Business Networking Cocktail 2016 cuprinde trei ore interactive alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai antreprenoriatului local și invitați de onoare: 30 de minute vor fi alocate momentului de educație antreprenorială susținut de reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri (Marius Alexa, CEO Arhipelago), iar timp de 75 minute va avea loc sesiunea de business networking activ pentru toti participanții.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu peste 80 de reprezentanți din mediul local de afaceri. Business Networking Cocktail 2016 este un eveniment de networking unde oamenii de afaceri și antreprenorii ieșeni se întâlnesc și interacționează, pentru: a lega relații de afaceri, a crea și a dezvolta oportunități de afaceri, a realiza schimb de informații și a căuta potențiali parteneri de business.” (Mihail Bîrsan, Manager MB Event)

INSCRIERE

Pentru inscriere CLICK AICI. Pret: 100 lei

INFO

www.eventprofs.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: