Bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO

bursa-locuri-munca-995

În perioada 2-4 octombrie 2015, în municipiul Iași va avea loc ”Bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO”.  Peste 40 de angajatori sunt așteptați să își prezinte oferta de locuri de muncă vacante. Bursa se adresează persoanelor șomere, în special șomeri tineri și șomeri de lungă durată, dar și persoanelelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din municipiul Iași și județele limitrofe, contribuind astfel la creşterea ratei de ocupare din regiunea Nord-Est. Evenimentul se desfășoară în perioada 2-4 octombrie la Hotel Moldova din Iași, conform următorului program:

  • vineri între 10:00 – 19:00
  • sâmbătă și duminică între 10:00 – 16:00.

Bursa locurilor de muncă este realizată în cadrul proiectului ReASPIR CRESCENDO, finanțat din Fondul Social European, prin Programul POSDRU 2007 – 2013. Proiectul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă indiferent de nivelul de instruire, vârstă, categorie profesională sau experiență și, prin activitățile prezentate anterior, urmărește să aducă într-o formă activă de ocupare cel puțin 750 de persoane.

Bursa face parte dintr-o serie de 3 evenimente similare organizate 3 localități diferite – Iași, Brașov și București. Astfel, se asigură egalitatea de șanse pentru un număr mai mare de beneficiari direcți (persoane în căutarea unui loc de muncă), la nivel local.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: