Burn It On #004 @Broadway

burn it on IV

Cea de a 4-a petrecere Burn It On va pregateste ceva de bun gust, pe 11 februarie 2016, de la ora 21:00. Dupa petrecerile care au avut loc, organizatorii au onoarea sa il aduca pe scena ieseana pe Knox. Un bun DJ, cu seturi ce te fac sa te misti cum vrea el, va garantam ca acest baiat va face seara, impreuna cu tovarasul lui, Skiny!

LINE UP

Padu: Păduraru Cozmin şi-a început activitatea ca DJ la începutul anului 2014, iniţial mixând dubstep. Din dorinţa de a experimenta şi altceva, a trecut la drum and bass, în cea mai mare parte latura liquid. El a împărţit scena cu nume precum Gojira şi Planet H, Argatu, DJ Sauce.

The Impaler Nu e nevoie sa il mai prezentam pe Ionescu, il stiti cu totii deja!!!

Skiny B2B Knox. Omul asta a zis ca nu vrea descriere, va arata el ce poate la party, eu zic sa nu il pierdeti

Skiny: Skiny, adept al scenei drum and bass încă din 2008, a fost puternic influenţat de această mişcare urmând să-şi înceapă activitatea de mix-ing în 2011, mai exact în Zona Partyspace (veche). De-a lungul anilor acesta mixează în majoritatea localurilor de tip underground alături de Snow, Dudawles,Dropdread, Unlocka dar şi alături de artişti locali cum ar fi Keeble, Evolve Dubz, Offcenter, Ikim, Micro şi mulţi alţii. Pe lângă drum and bass, acesta variază prin genuri (Jackin, Uk House, Future Garage, Trap) făcându-se remarcat pe scena ieşeană printr-un sunet curat şi fluid promovat de mixurile sale eclectrice.

Damage B2B Mr. Gafi. Tudor, si-a inceput activitatea in mai 2015 sub numele de Damage, acest a fost puternic influentat de partea drum and bass a muzicii electronice, dar mai trece uneori si prin genuri precum dubstep, uk garage. Acesta a pus muzica la evenimente precum Hangariada, Street Delivery, Booha College party, Burn It On si alte petreceri locale, alaturi de artisti ca Subcarpati, K-Lu, Dj Sauce, Fratii Grime, Power Pe Vinil, Argatu, Missile, Blanila, Keeble, Micro, Skinny si multi altii. Sa speram ca nici de data asta nu ne va lasa neimpresionati alaturi de prietenul sau.

MR. Gafi: Gafi, prescurtare de la Gafitescu, un dj talentat cu un potential foarte mare si destul de underrated. Gafi se invarte foarte bine pe drum and bass, dar si-o da bine si pe alte genuri.

INTRARE

Bilet: 15 lei.

TIME TABLE:

  • 21:00 – 22:00 PADU
  • 22:00 – 23:00 THE IMPALER
  • 23:00 – 01:00 SKINY B2B KNOX
  • 01:00 – 03:00 DAMAGE B2B MR. GAFI

// MC: KAMIKAZE. AFTER PARTY: TBA

INFO

Broadway Cafe & Lounge

Str. I. C. Bratianu 22, Iasi

www.facebook.com/broadwayro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: