Bunatati din Italia, intr-o noua locatie la Palas Mall

Recent, propunerile gastronomice din food court-ul Palas au fost completate cu un nou meniu, de inspirație italiană, pe bază de paste. Rigatoni Pasta Bar îi întâmpină pe pofticioși cu preparate delicioase, făcute pe loc, după rețete originale din Peninsulă.

Pentru iubitorii de paste, dornici să experimenteze noi rețete, Rigatoni Pasta Bar este locul în care pot alege preparate renumite din bucătăria italiană, dar și unde își pot crea propriul produs. Și asta pentru că, în noua locație din food court Palas, pot alege din cinci tipuri de paste, Tagliatelle, Rigatoni, Fusilli, Gnocchi și Spaghetti, pe care le pot combina cu zece sosuri aromate, realizate după rețete originale. Pomodoro, Verdure, Pesto Genovese, Quattro Formaggi, Carbonara, Pollo e Funghi, Con Gamberi, Bolognese, Pollo e Gorgonzola și All’Amatriciana sunt propunerile ispititoare pentru care pot opta. Clienții sunt cei care aleg tipul de paste și sosul care le va îmbogăți gustul.

Rigatoni Pasta Bar are la bază un concept deosebit, pentru că pastele sunt preparate în bucătăria proprie, din faină din grâu dur, cu gălbenuș de ou din belșug, pentru o culoare aurie și un gust intens, fără potențiatori de arome sau conservanți. Astfel, sunt mereu proaspete. Acestor variante li se adaugă și cele de post, fără gălbenuș. În plus, bucătăria este deschisă, iar clienții pot urmări întregul proces, pentru că se gătesc pe loc, în cel mai scurt timp.

În meniul noii locații sunt incluse și cinci feluri de Risotto: Alla Parmigiana, Con Funghi, Frutti di Mare, Primavera și Con Pollo e Gorgonzola. Iar cei care vor să încerce o rețetă deosebită pot alege una dintre cele cinci specialități. „Tagliatelle funghi porcini speck”, cu hribi, „Rigatoni speciale”, cu somon fume și zucchini, „Fusilli Boscaiola”, cu mix de ciuperci, „Ravioli”, cu spanac și ricotta, sau „Spaghetti al nero”, pe bază de creveți și cerneală de sepie sunt deliciile savuroase care așteaptă să-i răsfețe pe pofticioși. Pentru a păstra specificul italian, ingredientele folosite de Rigatoni Pasta Bar sunt naturale, fiind selectate special pentru paste, din Peninsulă.

Și decorul este unul inedit, pentru că imită tăiței giganți, o invitație pentru toți pasionații de paste. Te așteptăm la Rigatoni Pasta Bar, în food court Palas, pentru o experiență gastronomică autentic italiană!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: