Bun venit pentru bobocii de la UAIC, 28-30 septembrie

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizează, în perioada 28-30 septembrie 2013, cel mai mare eveniment de orientare si informare pntru studentii din anul I: “Bun venit la UAIC”, editia a III-a.

Bobocii care vor trece prin Copou, prin fata Corpului A, vor primi o mapă de bun-venit, pregătită special pentru ei si informatii practice de la angajatii si studentii voluntari ai Universitătii. Studentii vor afla informatii despre bursele de studiu, stagiile de practică, serviciile de carieră ale Universitătii si mobilitătile în străinătate. De asemenea, vor face cunostintă cu asociatiile studentesti si institutiile culturale din  Iasi, dar si cu  potentiali angajatori.

Pe lângă punctele de informare, deschise pe parcursul celor 3 zile, între orele 10.00-16.00, studentii pot participa la tururi gratuite ale orasului si workshopuri utile despre viata de student.

Duminică,  29 septembrie 2013,  vor avea loc simultan, în toate cele 15 facultăti, întâlniri între boboci si colegii mai mari, în cadrul unui program de mentorat.  Seara  se va incheia cu un concert VUNK,  pe esplanada din fata Corpului B.

De asemenea, studentii sunt invitati să participe la festivitatea de deschidere a anului universitar, eveniment ce va avea loc luni, 30 septembrie 2013, la ora 10.00,  în Aula Magna “Mihai Eminescu”.

INFO

360.uaic.ro/bunvenit/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: